Posljednje putovanje (1999)

Final voyage (Originalni naziv)

akcija drama

Putovanje bogatih i slavnih osoba na luksuznom brodu pokvari napad skupine pljačkaša

 
Režija: Jim Wynorski
Scenarij: James Morley III, Andrew Stevens
Uloge: Dylan Walsh, Ice-T, Erika Eleniak, Claudia Christian, Rick Ducommun, ...

Filmografija

Nakon restauracije i ponovnog porinuća luksuznog broda, na njegovom prvom putovanju ugostio je brojne bogate i slavne osobe.Tijekom putovanja skupina terorista napadne brod sa ciljem da opljačkaju bogate putnike i njihove dragocijenosti. Tijekom pljačke suprostavi im se tjelohranitelj jedne putnice .Njihov sukob te monoge neispravnosti i greške tijekom restauracije uzrokovale su potonuće megakruzera.

Veliki putnički brod „Britanic“ izgrađen je iste godine kad i slavni „Titanic“. Pošto je restauriran i ponovo porinut, kreće na prvo novo putovanje sa mnoštvom bogatih i slavnih putnika.

Raskošni saloni broda blistaju skupocjenim nakitom i odjećom. A na brodu je i grupa terorista koji namjeravaju opljačkati dragocjenosti i novac bogatih putnika. Oni čekaju da se brod udalji dovoljno daleko od najbliže obale kako bi krenuli u akciju.

Kriminalce vodi vješti Josef koji je cijeli pothvat dobro pripremio. Ali, kada akcija počne, suprotstavlja im se Aaron, osobni čuvar jedne od bogatašica na brodu. Da zlo bude veće, ni brod ne stoji najbolje, pošto tek sad izlaze na vidjelo greške u njegovoj restauraciji.


Komentari (0)

Foto