Iskonsko zlo (2007)

PRIMEVAL (Originalni naziv)

triler horror

Američka novinarska ekipa pokušava uhvatiti legandarnog krokodila ljudoždera

 
Režija: Michael Katleman
Scenarij: John D. Brancato, Michael Ferris
Uloge: Dominic Purcell, Brooke Langton, Orlando Jones, Jürgen Prochnow, Gideon Emery

Filmografija

U jednome od najzabačenijih mjesta na svijetu, serijski ubojica žedan krvi pobio je više od 300 žrtava, i još vreba. Film je inspiriran istinitom pričom o Gustavu, najvećem krokodilu u Africi.

Američki tim reportera putuje na jedno od najzabačenijih mjesta na svijetu u nadi da će uspjeti snimiti nemilosrdnog serijskog ubojicu za kojeg se priča da je odnio preko 300 života. Tim, koji planira snimiti dokumentarni film, čine Tim Manfrey (Dominic Purcell), njegov kamerman Steven Johnson (Orlando Jones) i Aviva Mastes (Brooke Langton), a nalaze se u Burundi, gdje će pokušati kamerom ovjekovječiti ogromnog krokodila. Kako se novinari kreću uzvodno prateći trag predatora, postaju svjedoci žrtava okrutnog građanskog rata plemena, predvođenim lokalnim vođama naoružanim do zuba.

Prema istinitoj priči koja nas vodi u jednu od afričkih država u kojoj bijesni građanski rat, snimljeno je “Iskonsko zlo“, storija o gigantskom krokodilu koji je toliko krvoločan da se čini kao stvorenje fikcije. Lov na svirepu životinju dodatno je naglašen krvoločnim ratom koji se odigrava u državi u potpunom kaosu, pa se čini da je lokacija lova zapravo mjesto kao iz pakla u kojem vlada sam Nečastivi. U glavnoj ulozi prepoznat ćemo Dominica Purcella, znanog kao jednog od braće iz “Zakona braće“, a tu su Orlando Jones i lijepa Brooke Langton, koji su svoje uloge odradili perfektno.


Komentari (2)

Foto