Juwanna mann (2002)

JUWANNA MANN (Originalni naziv)

komedija sport

Košarkaški as u škripcu prerušava se u ženu i zaigra u ženskoj WNBA ligi

 
Režija: Jesse Vaughan
Scenarij: Bradley Allenstein
Uloge: Miguel A. Núnuez Jr., Vivica A. Fox, Kevin Polack, Tommy Davidson, ...

Filmografija

Dok košarkaškog asa tumači sjajni Miguel A. Núñez , glavna ženska uloga u ovoj urnebesnoj komediji pripala je zanosnoj Vivici A. Fox, koju smo upoznali kroz seriju 'Nestali'. Zgodna Afroamerikanka debitirala je na filmskom platnu 1989. ulogom u 'Rođen 4. srpnja'...

Zabranjen mu je nastup na NBA terenima, no ni ženska WNBA liga ne čini se kao loš izbor velikom košarkaškom asu u škripcu! Košarkaška zvijezda Jamal Jeffries (Miguel A. Núñez , Jr.) poznati je zločesti dečko NBA lige, kojeg izbace iz daljnjeg natjecanja zbog nediscipline i lakrdijaškog ponašanja na terenu.

Kako je košarka jedini posao koji zna raditi, a u financijskim je problemima, očajan smišlja plan kako da ostane košarkaški profesionalac. Jamal dolazi do originalne ideje: pokušat će igrati košarku maskiran u ženu! Na njegovo veliko iznenađenje plan uspijeva i on potpisuje ugovor u ženskom timu kao košarkašica Juwanna Mann. Ulaskom u WNBA ligu za njega tek počinje pravi izazov i mukotrpno čuvanje svog tajnog identiteta.

Najveći mu problem predstavlja što više ne može biti Jamal, već mora početi živjeti kao Juwanna. Stvari se još više kompliciraju kada Juwanna počne shvaćati kako se zaljubljuje u suigračicu Michelle (Vivica A. Fox), koja bivšem Jamalu pokazuje da je biti žensko više od onoga što se vidi očima.

 


Komentari (0)

Foto