Obmana (2008)

Deception (Originalni naziv)

triler drama romantika

Računovođa postane član tajanstvenog seks kluba

 
Režija: Marcel Langenegger
Scenarij: Mark Bomback
Uloge: Hugh Jackman, Ewan McGregor, Michelle Williams, Lisa Gay Hamilton, Maggie Q

Filmografija

Zahvaljajući napornom poslu mladi računovođa ne uspijeva pronaći vremena za izlaske, ali nakon što upozna karizmatičnog odvjetnika pronaći će ono što traži u tajanstvenom seks klubu. Iako se može pohvaliti izvrstnom glumačkom postavom film Deception nije uspio postići znatan uspijeh.

Što radiš večeras? Sasvim jednostavno pitanje, ali ovog će puta zauvijek promijeniti njegov život. On je Jonathan McQuarry , računovođa koji pluta morem elite New Yorka . Njegov je osnovni problem "samo rad, bez života". No, slučajno upoznaje karizmatičnog odvjetnika Wyatta Bosea koji ga uvodi u dio New Yorka rezerviran samo za privilegirane, Manhattan za dekadentnu višu kremu koja nosi skupocjena odijela, a kad razvežu kravate obilaze podzemlje puno predivnih - i dostupnih - žena.

A za brokere kojima osamnaest-satni radni dan ne ostavlja vremena za privatni život tu je "The List", sex club u kojem ih jedan telefonski poziv ("Što radiš večeras?") može odvesti u noć seksualnog ispunjenja. To je svijet "intimnosti bez komplikacija" u kojem Jonathan otkriva dio sebe za kojega nije ni znao da postoji. No, jedna ga predivna i misteriozna strankinja, koju poznaje samo po inicijalu "S" (Michelle Williams) odvodi dalje - u svijet prijevare i ubojstva.

Komentari (3)

Foto