Power Rangers (2002)

POWER RANGERS (Originalni naziv)

akcija obiteljski avantura

Serija o super moćnim Power Rangerima koji spašavaju svijet

 
Režija: William Butler
Scenarij: Jonathan Tzachor
Uloge: Ricardo Medina Jr, Phillip Jeanmarie, Jack Guzman, Alyson Kiperman, ...

Filmografija

Tko su Power Rangeri? Oni su super moćni, posjeduju nadnaravne sposobnosti, izdržljivost, a nitko im nije ravan u borbama. Oni su prilično slični svojim vršnjacima, no oni posjeduju i mogućnost transformacije u Power Rangere.

U super neprobojnim plastičnim štitnicima i zaštitnim odijelima prepoznatljivi su svima, pet ih je, svaki ima svoju boju odijela i pripadajuće moći. Oni se svi služe telepatijom, posjeduju moć velike brzine kretanja, postaju i nevidljivi.Svaki pak pojedini Power Ranger ima i svoje specifične sposobnosti i moći.

Oni svoju osobnost zadržavaju ispod svojih zaštitnih kaciga koje se tijekom borbi i unište te se razotkrije njihovo pravo lice. Raznobojna odijela se na njihova tijela nanose i nestaju pomoću velike svjetlosne zrake ili nekog drugog efekta. Tada su oni u punoj snazi. No ponekad, uslijed žestokog fizičkog obračuna s neprijateljem, odijela i bez njihove želje nestaju i tada nastaju ozbiljni problemi za Power Rangere.

Odijelo svakog pojedinog Rangera je i energetska zona koja se poklapa s određenom bojom: crvena, plava, bijela, crna i žuta. Oni se stoga i nazivaju prema odgovarajućim bojama: Crveni (Red Ranger), Plavi (Blue Ranger), Žuti (Yellow Ranger) I Crni Ranger (Black Ranger).


Komentari (1)

Foto