Granica (2003)

THE LIMIT (Originalni naziv)

triler drama kriminalistički

May životarenje mijenja u bespoštednu bitku za očuvanje svog života, novca i dostojanstva

 
Režija: Lewin Webb
Scenarij: Matt Holland
Uloge: Lauren Bacall, Claire Forlani, Henry Czerny, Pete Postlethwaite, ...

Filmografija

Redatelj Lewin Webb, veteran filmske industrije i uspješan pomoćnik redatelja na mnogim važnim projektima, u nekoliko je navrata poput slagalice rekonstruirao cijelu radnju da bi se uvjerio kako je svaki detalj savršeno uklopljen. Ikona filmske industrije Lauren Bacall, jedna od najljepših i najglamuroznijih figura Hollywooda.

May Markham (Lauren Bacall), vremešna žena u borbi za očuvanjem samostalnosti, smrću prvog susjeda, ekscentrika Dennyja, predvidljivo životarenje mijenja u bespoštednu bitku za očuvanje svog života, novca i dostojanstva.

Monica (Claire Forlani), navodna Dennyjeva prijateljica i policajka, ulazi u Mayin život pod maskom prijateljstva, ali njezino pravo lice polako izranja na površinu: ona živi dvostrukim životom korumpirane agentice za borbu protiv droge i djevojke kriminalca Gala Carmodyja (Pete Postlethwaite).

Njezin opstanak ovisi o Mayinoj informiranosti o Dennyjevom nestalom, završnom izvješću unutar kojeg je sadržana njezina najmračnija tajna. May, koja ima vlastite planove s izvješćem, kontrira očajnoj Monici.

 


Komentari (0)

Foto