subota, 11.12.2021 02:15

Dva i pol muškarca (2003)

Two and a Half Men (Originalni naziv)

komedija

Urnebesna priča o tri muškarca iz dva naraštaja koji uče što doista znači biti muškarac

sez.3 ep.22Wendy-Cho, djevojka iz Jakeove škole, ga poziva na tulum. Jake je na početku jako nervozan, ali ga Alan i Charlie ipak na kraju nagovaraju da ide. Također ga odvode na šišanje i kupuju mu novu odjeću. Jake smatra da su Charlievi savjeti puno upotrebljiviji od Alanovih, pa se on zapita kako to da Charlie nije pomagao njemu dok je bio klinac. Alan je zabrinut da bi Jake mogao postati kao Charlie, sve dok Jake ne izjavi da želi oženiti Wendy-Cho, što pak Charlieu jasno govori da je Jake isti kao Alan.  
 
Režija: James Widdoes, Gary Halvorson, Pamela Fryman
Scenarij: Lee Aronsohn, Chuck Lorre, Don Foster
Uloge: Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Marin Hinkle, Conchata Ferrell, ...

Filmografija

Odlična humoristična serija koja govori o muškarcima, ženama, seksu, izlascima udvoje, majkama, samohranim roditeljima, bratsko-sestrinskim odnosima, zamjenskim obiteljima, novcu i ljubavi. Točnije, to je komedija o životima dvojice braće, jednog sina/nećaka i brojnim ženama koje ih okružuju. Najčešće ipak playboya Charliea!

Charlie Harper imućni je neženja s kućom na plaži, mercedesom, kojeg i žene obožavaju. Lagodan život u Malibuu poremeti mu brat Alan, koji se k njemu doseli sa sinom Jakeom.

Stvar dodatno kompliciraju Charliejeva i Alanova narcisoidna i emotivno otrovna majka Evelyn, Alanova krajnje neurotična bivša žena Judith, Charliejeva stroga i nemilosrdna spremačica Berta, te Rose, luckasta susjeda koja je nakon kratke pustolovine s Charliejem odlučila pod svaku cijenu ostati u njegovu životu.

Usprkos svim nesuglasicama Charlie i Alan imaju jednu zajedničku osobinu: obojica vole Jakea i žele mu samo najbolje. Kao rezultat toga imaju skladnu obiteljsku zajednicu koja svakog od njih čini boljim čovjekom.


Komentari (34)

Foto