četvrtak, 28.10.2021 00:25

Dva i pol muškarca (2003)

Two and a Half Men (Originalni naziv)

komedija

Urnebesna priča o tri muškarca iz dva naraštaja koji uče što doista znači biti muškarac

sez.1 ep.9Charlije želi nogirati prijateljicu, koja je Jakeu prirasla srcu, dok se Alan i Rose zbližavaju igrajući Scrabble. Pomalo postaje jesno da se Rose druži s Alanom, kako bi bila što bliže Charlieu. Jake se ljuti na Charliea, jer je nogirao prijeteljicu, a Charlie tvrdi da je ona bezgranično narcisoidna i želi zavesti sve muškarce u njenoj blizini.
 
Režija: James Widdoes, Gary Halvorson, Pamela Fryman
Scenarij: Lee Aronsohn, Chuck Lorre, Don Foster
Uloge: Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Marin Hinkle, Conchata Ferrell, ...

Filmografija

Odlična humoristična serija koja govori o muškarcima, ženama, seksu, izlascima udvoje, majkama, samohranim roditeljima, bratsko-sestrinskim odnosima, zamjenskim obiteljima, novcu i ljubavi. Točnije, to je komedija o životima dvojice braće, jednog sina/nećaka i brojnim ženama koje ih okružuju. Najčešće ipak playboya Charliea!

Charlie Harper imućni je neženja s kućom na plaži, mercedesom, kojeg i žene obožavaju. Lagodan život u Malibuu poremeti mu brat Alan, koji se k njemu doseli sa sinom Jakeom.

Stvar dodatno kompliciraju Charliejeva i Alanova narcisoidna i emotivno otrovna majka Evelyn, Alanova krajnje neurotična bivša žena Judith, Charliejeva stroga i nemilosrdna spremačica Berta, te Rose, luckasta susjeda koja je nakon kratke pustolovine s Charliejem odlučila pod svaku cijenu ostati u njegovu životu.

Usprkos svim nesuglasicama Charlie i Alan imaju jednu zajedničku osobinu: obojica vole Jakea i žele mu samo najbolje. Kao rezultat toga imaju skladnu obiteljsku zajednicu koja svakog od njih čini boljim čovjekom.


Komentari (34)

Foto