Najluđi provod u Europi (2003)

The Lizzie McGuire Movie (Originalni naziv)

komedija avantura tinejdžerski

Mladu Amerikanku Lizzie na ekskurziji u Rimu zamijene s popularnom pjevačicom

 
Režija: Jim Fall
Scenarij: Susan Estelle Jansen, Ed Decter
Uloge: Hilary Duff, Adam Lamberg, Hallie Todd, Robert Carradine, Jake Thomas, ...

Filmografija

Filmska verzija Disneyjeve televizijske serije za djecu teško će naći poklonike izvan ciljane skupine djevojčica u dobi od 7 do 15 godina. Nima bi, pak, ovo sladunjavo djelce, bajkovitog zapleta trebalo biti simpatično. Glavnu ulogu tumači glumica i pjevačica Hilary Duff.

Disneyjev film Najluđi provod u Europi prikazuje zgode dražesne Lizzie McGuire (Hilary Duff) i njezinih prijatelja Gordoa (Adam Lamberg), Kate (Ashlie Brillaulti) Ethana (Clayton Snyder), koji odlaze na školsko putovanje u Italiju.
Zbog sličnosti, svi misle da je Lizzie Isabella, članica popularne talijanske pop grupe. Lizzie se ubrzo i zaljubi u Paola (Yani Gellman), Isabellina zgodnog bivšeg dečka. Kada za to saznaju njezina majka, otac te brat Matt (Jake Thomas), odmah doputuju u Italiju. U međuvremenu, Lizzie postaje prelijepa pop zvijezda, Gordo (Adam Lamberg) se bori sa svojim osjećajima prema njoj, a vrtlog iznenadnih događaja natjera Lizzie da otkrije istinu o prijateljstvu.
Film je nominiran za nagradu leo u kategoriji najboljih vizualnih efekata, a glumica Hilary Duff dobila je nagradu Teen Choice 2003. godine.

Komentari (0)

Foto