Astronautova žena (1999)

THE ASTRONAUT'S WIFE (Originalni naziv)

triler horror sf

Nakon nesreće u svemiru trudna astronautova žena sumnja da je u muževu tijelu vanzemaljac

 
Režija: Rand Ravich
Scenarij: Rand Ravich
Uloge: Charlize Theron, Joe Morton, Clea DuVall, Donna Murphy, Nick Cassavetes, ...

Filmografija

Nakon što je njezinog supruga u hitu "Đavolji odvjetnik" vrbovao sam sotona, lijepa Charlize Theron ("Čudovište", "Dobar posao u Italiji") i dalje nema sreće: ovaj put je u supružnikovo tijelo ušao izvanzemaljac! Zagonetno lice Johnnyja Deppa ("Charlie i tvornica čokolade", "Finding Neverland") zrcalo je strave trudne i bespomoćne Jillian kojoj nitko ne vjeruje...

Spencer Armacost (Johnny Depp) član je nove misije na Space Shuttleu. Strahovi njegove supruge Jillian (Charlize Theron), ostvaruju se kada ona dozna za nezgodu koja je na letjelici ugrozila živote Spencera i njegovog kolege Strecka (Nick Cassavetes). Pošto joj se muž uspješno oporavlja od kratke nesvjestice, Jillian pomisli kako je sreća ipak bila na njihovoj strani. Uskoro Streck pogine od zagonetnog moždanog udara, a Spencer se počne neobično ponašati.

Tada se u Jillian probude prvi znaci sumnje, a potvrda stiže kada shvati da Spencer želi nešto od nje... njihovo nerođeno dijete! Uz sumnju da je u Spencerovu tijelu izvanzemaljac, Jillian se pokušava othrvati silama izvan njene spoznaje.


Komentari (0)

Foto