Magičari (2000)

MAGICIANS (Originalni naziv)

komedija film ceste

Dvojica sitnih lopova krenu na put u Las Vegas u nadi da će postati slavni magičari

 
Režija: James Merendino
Scenarij: James Merendino
Uloge: Til Schweiger, Fabrizio Bentivoglio, Claire Forlani, Alan Arkin

Filmografija

U zabavnom "filmu ceste" prevarant Hugo i netalentirani ambiciozni mađioničar Max na putu za Las Vegas udružuju se sa zgodnom konobaricom i starim iluzionistom profesionalcem. Kako će završiti njihovo putovanje?

Hugo je nevjerojatno vješt džepar čije umijeće uoči magičar početnik Max, te ga nagovori da zajedno pokušaju ostvariti magičarsku karijeru. Kao menadžera angažiraju iskusnog Miloa, a kao pomoćnicu osebujno privlačnu i profinjenu Lydiu. Svi zajedno krenu na put kombijem prema Las Vegasu, gdje se namjeravaju proslaviti, no Las Vegasa je daleko, a na putu je mnogo prilika za vježbanje magičarske vještine kroz jednokratne nastupe, ali i mnogo prilika da se upadne u nevolju...

Glumac Til Schweiger je pružio izvrsnu izvedbu, stilom glume anticipirajući nastup Johnnyja Deppa u trilogiji Pirati s Kariba, a sjajni su mu partneri ugledni talijanski glumac Fabrizio Bentivoglio, poznat i kao suprug Valerije Golino, Britanka Claire Forlani (Upoznajte Joea Blacka) i veteran Alan Arkin, dva puta nominiran za Oscara za najbolju glavnu mušku ulogu (Rusi dolaze, Srce je usamljen lovac), koji je Akademijinu nagradu naposljetku i osvojio, ali za sporednu ulogu, u nezavisnom filmu Mala miss Amerike.


Komentari (0)

Foto