Salto (2008)

Salto (Originalni naziv)

zabava

Opustite se i nasmijte u trenutcima spontanog ponašanja odraslih, djece pa i životinja...

 

Smijeh je oduvijek bio najbolji lijek u svim situacijama, a samo jedan tretman "Saltom" pomoći će vam da barem na kratko zaboravite svakodnevne obveze i trenutne probleme...

Emisija "Salto" vodi vas direktno u svijet šaljivih zgoda i nezgoda gdje odabir glavnih glumaca isključivo ovisi o spletu slučajnih okolnosti i odluci režisera, tj. vlasnika video kamere.

Svatko se kad-tad u životu nađe u nekoj smiješnoj situaciji, koja se potom pokušava "rukama i nogama" prepričati u društvu.

Budući mnogima ne uspijeva svaki put slikovito dočarati splet zgoda i razveseliti društvo, "Salto" će sve te obiteljske nezgodacije prikazati što je moguće širem krugu gledatelja s ciljem da unese obilje "zaraznog" smijeha u svačiji dom.

Udobno smješteni, u naslonjaču pred televiziskim ekranom, možete se opustiti, uživati i nasmijati gledajući smiješne epizode snimljene u trenucima spontanog  ponašanja odraslih, djece pa i životinja, a popraćene sinkroniziranim autorskim tekstovima i šaljivim glasovima.

U ovom su slučaju riječi suvišne, potrebno je samo potpuno se prepustiti "Saltu" koji bez sumnje najtmurnijem gledatelju popravlja raspoloženje  i vraća smijeh na usne.


Komentari (1)

Foto