Brzi bijeg (1991)

FAST GETAWAY (Originalni naziv)

akcija komedija kriminalistički

Nakon svađe i raspada bande otac i sin odluče sami nastaviti sa pljačkama

 
Režija: Spiro Razatos
Scenarij: James Dixon
Uloge: Corey Haim, Cynthia Rothrock, Leo Ross, Ken Lerner, Marcia Strassman, ...

Filmografija

Komedija "Brzi bijeg" snimljena je u vremenu kada je tinejdžerska glumačka zvijezda Coreyja Haima već polako bila počela blijedjeti, ali njegov šarm će vas danas, gotovo dva desetljeća kasnije, lako zarobiti igrajući na kartu nostalgije. Redatelj Spiro Razatos ima fin osjećaj i za akcijske i za komičarske scene pa je film u paketu kvalitetna jednoipolsatna zabava u kojoj je najbolje uživati u društvu dobro raspoloženih prijatelja.

Corey Haim je pravi čovjek na pravome mjestu u pravo vrijeme. Sve što mu treba jest brzi bijeg. Nakon svađe sa svojim suradnicima, Nelson (Corey Haim) i njegov otac odluče početi banke pljačkati sami, bez ičije pomoći.

Međutim, njihovi se međusobni dugoročni planovi uvelike razlikuju jer Nelsonov otac želi da mu se sin čim prije okrene fakultetu i poštenoj profesiji, što ovome ne pada na pamet jer uživa u životu kriminalca.

Upravo zbog nedostatka koncentracije, jedan od poslova obave neoprezno i budu uhvaćeni. Istovremeno, u njihove se živote vraćaju bivši partneri, željni osvete.

 


Komentari (0)

Foto