četvrtak, 14.11.2019 11:30

Nad lipom 35 (2004)

NAD LIPOM 35 (Originalni naziv)

show zabava

Red glazbe, red smijeha dobio je pravi smisao u lokalu na adresi "Nad lipom 35"

Gost humoristično glazbenog showa je miljenik žena te jedan od najpopularnijih izvođača zabavne glazbe Joško Čagalj – Jole. Popularni Jole naći će se ovog tjedna na adresi Nad lipom 35. Uz svoje velike hitove kao što su 'Nosi mi se bijela boja', 'Zove, zove, Jole, Jole' i 'Jedna mala plava' Jole će pokazati i svoju drugu, humorističnu stranu u dijalozima s gostima lokala i stanarima trenutno najpopularnije hrvatske adrese – one na broju 35. Kako će Piceki i ostali stanari ove nedjelje reagirati kada će se uz kućni band 'Sultans of shund' pojaviti i popularni Jole? Propuštene emisije Nad lipom 35 pogledajte besplatno na novatv.hr
Režija:
Scenarij: Stevo Cvikić
Uloge: Ivica Zadro, Nives Ivanković, Mirna Maras, Žarko Potočnjak, Edo Vujić, ...

Filmografija

Humoristično-glazbeni show 'Nad lipom 35' je uz veliku produkciju okupio čak 12 glumaca, najveće zvijezde hrvatske estrade, kućni bend i pregršt humora. Show kroz igrane dijelove poprima elemente sitcoma zahvaljujući izvrsnom scenariju Steve Cvikića.

Opširnije

Stanovnicima zgrade u susjedstvu probleme stvara lokal u prizemlju koji za gaže angažira nastupe pjevača kao što su Jasmin Stavros ili Jelena Rozga. Nerijetko je otvorena i terasa na kojoj ne baš tiho svira četveročlani bend i gostujući pjevači. Car lokala je konobar koji svakog poznaje, u sve je upućen i na sve ima komentar, baš kao i njegove redovne mušterije, te oni koji često navraćaju - lokalna novinarka ili pjevačica u usponu. I sve bi bilo u najveselijem redu da iznad lokala ne žive stanari kojima se događanja iz prizemlja nimalo ne sviđaju - stariji bračni par, susjeda usidjelica i predstavnik stanara. Ovo je okosnica koja obećava obilje humora, viceva, skečeva i, naravno, dobre glazbe.

Video

Foto

Komentari (2)
© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >