Knjižara krimića: Vrijeme za igru (2005)

Mystery Woman: Game Time (Originalni naziv)

triler

Knjižničarka rješava slučaj tajanstvene smrti autora krimića i dizajnera računalnih igara

 
Režija: David S. Cass Sr.
Scenarij: Mark Saraceni, Michael Sloan
Uloge: Kellie Martin, Clarence Williams III, Nina Siemaszko, Casey Sander

Filmografija

U ovom nastavku "Tajanstvene žene" glavnu ulogu igraju ukradena prava na računalnu igru. U knjižari Samanthe Kinsey pojavljuje se povučeni pisac krimića i dizajner računalnih igara. Njegova smrt uvlači Samanthu u istragu zbog koje gotovo biva zatvorena u prtljažnik automobila. U priču je uključen piščev turbulentni brak, njegov problematični sin adolescent, vješti kradljivci podataka, kemijska oružja i ruska mafija. Igra bi nekomu mogla donijeti mnogo novca, no ne i ako je iza rešetaka.

Samantha Kinsey (Kellie Martin) pokušava nagovoriti iznimno povučenog pisca krimića, Donalda Fiskea (William Katt), da održi potpisivanje knjiga u njezinoj knjižari. Iako ga je susrela tijekom svađe između njega i njegove bivše žene, Jody (Sheree J. Wilson), Samantha ga uspije nagovoriti. U međuvremenu, Samanthin poznanik iz škole, Randy (Jamie Elman), joj donosi kompjutersku igru kako bi je izložila u knjižari.

Potpisivanje knjiga prođe bez problema ali nakon što Randy počne gnjaviti Donalda sa svojom igrom, svemu dolazi kraj. Dan poslije, Samantha odluči posjetiti Donalda ali otkriva Randyia i Donaldovo mrtvo  tijelo. Iako se Randy kune u nevinost Samantha ipak odlučiti baciti drugi pogled na misterij.


Komentari (0)

Foto