Kako do ozbiljne love (1992)

WE'RE TALKING SERIOUS MONEY (Originalni naziv)

komedija

Dva sitna lopova dođu u posjed vrijedne kompromitirajuće snimke koju žele dobro unovčiti

 
Režija: James Lemmo
Scenarij: James Lemmo, Leo Rossi
Uloge: Dennis Farina, Leo Rossi, Fran Drescher, Cynthia Frost, John LaMotta

Filmografija

Opuštena i neobavezna kriminalistička komedija redatelja i koscenarista Jamesa Lemmoa, "Kako do ozbiljne love" nije film koji u službenoj povijesti filma zauzima istaknuto mjesto, ali poznavatelji nezavisne scene često ga ističu kao naslov koji je na određeni način senzibilizirao Hollywood za otkvačene filmove kao što su "Uhvatite maloga" ili "Jackie Brown".

Film "Kako do ozbiljne love" osigurava odličnu zabavu, uvjerljive glumačke nastupe Dennisa Farine i Lea Rossija te nepredvidljiv kraj...

Znali su što s njom žele učiniti, ali nisu znali kako do ozbiljne love. Dvojica neozbiljnih propalica i sitnih bandita izgube deset tisuća dolara koje su posudili od uglednog i opasnog mafijaša, pa moraju čim prije pobjeći iz New Yorka žele li izvući živu glavu.

Odlaze u Los Angeles, u kojem se brzo povežu s mjesnim kriminalcima, te dođu u posjed video snimke na kojoj se jasno vide američki senatori u kompromitirajućim pozama. Snimka je, navodno, vrijedna milijun dolara, s kojim naši junaci planiraju podmiriti svoje stare dugove, ali njih dvojica nisu jedini s planovima.

 


Komentari (0)

Foto