Opsesija (1995)

UNDER MY SKIN (Originalni naziv)

drama

Kazališni domar iz neobjašnjivog razloga želi ubiti glumca Jacka Skyepa

Režija: Milan Cheylov
Scenarij: Lori Lansen, Milan Cheylov
Uloge: Albert Schultz, Tony Nardi, Bruno Gerussi, Samantha Follows, Dawn Greenhalgh

Filmografija

Redatelj Milan Cheylov poznat je po mnogobrojnim TV serijama (PSI Factor: Chronicles of the Paranormal, Zona sumraka). Inače je i glumac, scenarist i producent. Ovdje je riječ o filmu kazališnog ugođaja, sa samo četiri ključna lika među kojima se osobito ističu poznati kanadski kazališni (Mizantrop, Ujak Vanja) glumac Albert Schultz (Blackjack, 1998.), potom Tony Nardi - karakterni kazališni (Lekcija, Zimska priča, Gospođica Julija) i televizijski (Galileo: On the Shoulders of Giants) glumac, baš kao i jedan od vodećih kanadskih glumaca Bruno Gerussi.

Opširnije

Glumac sapunice Jack Skye (A. Schultz), u kojoj glumi beskrupuloznog Colta Rodgersa, ima mnoštvo obožavateljica i to često koristi. Jednu večer nakon nastupa u kazalištu dobije poziv na noćnu zabavu od misteriozne dame, rado se odazove, iako ga kod kuće čeka supruga Kathy (S. Follows).

Na njegovo golemo iznenađenje iza kazališnih kulisa ne pojavljuje se žena nego zastrašujući muškarac - kazališni domar Zor Kabilka (T. Nardi), koji iz neobjašnjivih razloga želi smaknuti Jacka i slučaj prikazati kao samoubojstvo, no ne prije nego li ga obuče u kazališni kostim koji mu je već unaprijed namijenio.

 

Foto

Komentari (0)
© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >