Pepeljugina priča (2004)

A Cinderella Story (Originalni naziv)

komedija drama romantika

Svojevrsna modernizirana priča bajke o pepeljuzi

 
Režija: Mark Rosman
Scenarij: Leigh Dunlap
Uloge: Hilary Duff, Chad Michael Murray, Brenda Song, Brad Bufanda

Filmografija

Svojevrsna moderna verzija bezvremene bajke, "Pepeljugina priča" redatelja Marka Rosmana lepršava je, poučna i ohrabrujuća tinejdžerska romantična komedija o djevojci koja živi naporan život, ali koja ne želi dozvoliti da joj se pod njegovim naporima sruši pozitivan duh.

Nemojte nikada dozvoliti da vas strah od ispadanja spriječi da zaigrate igru!
Sam Montgomery (Hilary Duff) jedna je od manje popularnih djevojaka u svojoj školi, koju skupina na čelu s bogatom i razmaženom Shelby Cummings (Julie Gonzalo) neprestano zadirkuje i ogovara. Kada je imala samo 6 godina, Sam je ostala i bez svog oca, a kako on nije ostavio nikakvu pisanu oporuku, sav je imetak pripao njenoj zločestoj maćehi, koja Sam iscrpljuje do krajnjih granica poslom u njihovoj zalogajnici. Jedini predah koji Sam ima jest komuniciranje internetskom poštom i porukama putem mobitela s dečkom kojega zapravo ne poznaje. Kada se njih dvoje dogovore da se konačno upoznaju uživo na školskom plesu, Sam iskrsnu neodgodive obaveze u zalogajnici, a počne je tištiti i sumnja kako tajanstveni dečko neće htjeti ništa imati s njom kada vidi kako izgleda.
Omiljena američka djevojka Hilary Duff izvrstan je izbor za ulogu Sam Montgomery, a glumačka kemija između nje i Chada Michaela Murraya, popularnog Lucasa iz serije "Tree Hill", daje naslutiti kako su iskre frcale i iza kamera.

Komentari (5)

Foto