Kako ja kažem (2007)

Because I Said So (Originalni naziv)

komedija romantika

Daphne i njene kćeri otkrivaju kompleksnost, istine i zablude ogromne majčinske ljubavi

 
Režija: Michael Lehmann
Scenarij: Karen Leigh Hopkins, Jessie Nelson
Uloge: Diane Keaton, Mandy Moore, Gabriel Macht, Tom Everett Scott, Lauren Graham

Filmografija

U ime ljubavi roditelji su spremni učiniti nezamislive stvari, no vrlo često pretjeruju i prelaze granice koje se ne bi smjele prijeći. "Kako ja kažem“ je romantična komedija koja na duhoviti način obrađuje upravo tu temu.

Majčinska ljubav Daphne Wilder (Diane Keaton) ne zna za granice. Ponosna je majka triju kćeri: psihologinje, ozbiljne Maggie (Lauren Graham), seksi i buntovne Mae (Piper Perabo) te nesigurne i drage Milly (Mandy Moore), koja nikako ne može pronaći pravog muškarca. Majka ne želi da Milly počini iste greške kao ona pa joj odluči pronaći poštenog i savršenog muškaraca, a Milly ne sluti da je Daphne stavila oglas u novine kako bi se gospodin pravi javio.



Komični kaos koji nastane kada se majka upetlja u osobne stvari svoje kćeri, neke će podsjetiti na njihove majke, dok će druge nasmijati u filmu Michela Lehmana koji potpisuje režiju nekih od epizoda najpopularnijih serija današnjice -"Okus krvi“,"Kalifornikacija“, "Bored To Death“, "Dexter“, Sestra Jackie“ itd. Glavne uloge pripale su legendarnoj glumici Diane Keaton, slatkoj Mandy Moore te Gilmorici Lauren Graham.


Komentari (0)

Foto