subota, 15.05.2021 08:05

Zdravlje na kvadrat (2016)

Zdravlje na kvadrat (Originalni naziv)

magazin

Tatjana Jurić gledatelje jednom tjedno vodi kroz niz različitih tema iz područja zdravlja

sez.1 ep.234Koliko mu je tjelovježba, uz zdrav duh, jako bitna pokazao je bivši maneken, a sada glazbenik Vlaho Arbulić. Snagu, mobilnost i fleksibilnost održava skoro svakodnevnim treninzima, a dijete ne drži. Vlahi i uredniku emisije Daliboru vježbe izdržljivosti zadala je trenerica Nikolina. Koliko je trening bio naporan pogledajte u ovotjednom izdanju Zdravlja na kvadrat. Ovog tjedna obilježava se Međunarodni dan medicinskih sestara i tehničara. Kako je u Hrvatskoj biti medicinska sestra, koje su dobre i loše strane ovoga posla i zašto bi se netko trebao školovati baš za ovo zvanje, u Zdravlju na kvadrat objasnila je prva među jednakima - glavna medicinska sestra NZJZ „Dr. Andrija Štampar“ Cecilija Rotim. Propuštene epizode emisije Zdravlje na kvadrat pogledajte besplatno na novatv.hr
 
Režija:
Scenarij: Dalibor Bosančić
Uloge: Dalibor Bosančić

Filmografija

Savjetodavna emisija donosi brojne teme iz zdravstva, medicine, načina življenja, prehrane, navika i raznih drugih aspekta življenja.

Emisija nam između ostalog otkriva i kako neke poznate osobe razmišljaju o zdravlju, kakav je njihov životni stil, putuju li puno, da li se fizički iscrpljuju, imaju li kakve tegobe, alergije ili neke druge zdravstvene probleme. Rubrika Zdravlje s poznatima donosi brojne korisne liječničke savjete, pa tako gledatelji imaju priliku saznati neke nove načine, metode kojima će održavati svoje zdravlje i brinuti o sebi. Emisija također obrađuje i niz ozbiljnih tema iz područja zdravstvene skrbi u rubrici Zdravstvena iskaznica. Zdrava prehrana je pola zdravlja tako da korisne savjete saznajemo iz rubrike Kuhamo zdravo, a Vježbom do savršenstva ulazimo u svijet treninga, tretmana, i otkrivamo sve načine kako adekvatno paziti na svoje tijelo, te postati i ostati u kondiciji.

Komentari (0)

Foto