Dama (2008)

La señora (Originalni naziv)

drama

Usprkos razlikama prava ljubav ruši sve granice i ne umire nikada

 
Režija: Jordi Frades, Salvador García Ruiz, ...
Scenarij: Daniel Martín Sáez de Parayuelo, Virginia Yagüe, ...
Uloge: Adriana Ugarte, Rodolfo Sancho, Roberto Enríquez, Berta Ojea, ...

Filmografija

Jedna od najgledanijih serija u Španjolskoj, gdje je i višestruko nagrađivana, ova serija smještena je u 20-te godine 20. stoljeća, kada su u Španjolskoj postojale ogromne socijalne razlike, a bile su izražene naročito u ruralnim područjima, gdje je stanje despotizma bilo ukorijenjeno u tradiciji i nepismenosti.

1920. godine u malom gradu na sjeveru Španjolske, rađa se strastvena ljubav između Victorije Marquez (Adriana Ugarte) i Angela Gonzaleza (Rodolfo Sancho), dvoje mladih različitog porijekla. Ona je kćer poštovanog vlasnika rudnika, koji pored toga posjeduje nekoliko poslova uvoza i izvoza. On je sin rudara, koji je prilično blizak Bogu i religioznom pozivu. 

Društvene norme i okolnosti naglo prekidaju njihovu strastvenu ljubav. Angel odlučuje postati svećenik, zbog očajne situacije u kojoj se nalazi njegova obitelj, dok Victoria, iz neočekivanih razloga mora preuzeti kontrolu nad poslovima svoga oca. Ipak, nekoliko godina kasnije, sudbina će iznova ispreplesti njihove živote i stvoriti nevjerojatnu priču koja dokazuje da prava ljubavi ruši sve granice i da ne umire nikada. 


Komentari (0)

Foto