Van kontrole (1989)

She s Out of Control (Originalni naziv)

komedija

Doug (T.Danza) se teško nosi sa činjenicom da mu je kćer odrasla u predivnu mladu ženu

 
Režija: Stan Dragoti
Scenarij: Seth Winston, Michael J. Nathanson
Uloge: Tony Danza, Ami Dolenz, Catherine Hicks, Wallace Shawn, Dick O Neill

Filmografija

Katie je oduševljena svojom transformacijom u mladu ženu,što se ne bi moglo reći za njezinog oca.Naime Doug nikako da se pomiri sa činjenicom odrastanja svoje kćeri . Kada Katie počne izlaziti sa dečkima Doug započne epohu svojih šašavih postupaka od špijuniranaj, utrka pa do odlaska u zatvor.

Katie (A.Dolenz) je adolescentica koja se pretvara u predivnu mladu ženu.Katie se počne sviđati vršnjacima, čime je, kao i ljepotom kojom ju je priroda obdarila, oduševljena, za razliku od njezina oca Douga (Tony Danza).
Taj upravitelj rokerske radio postaje pokušava zaštiti svoju kćer, međutim, njegovi ga dobronamjerni pokušaji dovode do noćnog špijuniranja, utrke automobilima, neobičnog psihijatra koji se bavi pop kulturom, dr. Hermana Fishbindera (Wallace Shawn), i naposljetku do zatvora.
Njegova mu zaručnica (Catherine Hicks) pokušava protumačiti neobične emotivne promjene kod mladih žena. Međutim, na kraju Simpson mora napraviti budalu od sebe, riskirajući sve u životu, pa čak i ljubav svoje kćeri, prije nego njih dvoje postignu konačni kompromis.

Komentari (0)

Foto