subota, 15.08.2020 07:45

Agatha Raisin (2016)

Agatha Raisin (Originalni naziv)

komedija kriminalistički

Avanture Agathe Raisin, stručnjakinje za odnose s javnošću i amaterske detektivke

sez.1 ep.6Dan nakon vjenčanja ubijena je mladenka i Agatha obećava majci da će pronaći ubojicu. Mladenka je imala aferu sa starijim poslovnim čovjekom kojeg je ucjenjivala, Charlie Fraith darovao je nekomu novac, a jedna je djeveruša bila ljubomorna.
 
Režija: Geoffrey Sax, Paul Harrison, Roberto Bangura
Scenarij: Stewart Harcourt, M.C. Beaton, Chris Murray
Uloge: Ashley Jensen, Jamie Glover, Katy Wix, Mathew Horne, Matt McCooey

Filmografija

Agatha Raisin, stručnjakinja za odnose s javnošću, odustaje od života u Londonu da bi započela novi život u naizgled mirnom selu Carsleyju, ali uskoro postaje osumnjičena u istrazi ubojstva. Odlučuje osvjetlati svoje ime i otkriti tajnu.

Agatha Raisin brutalno je iskrena, ali emocionalno osjetljiva stručnjakinja za PR koja se odrekne karijere u Londonu i završi u mirnom selu Carsleyju nadajući se da će ondje započeti svoj novi život iz snova. Navikla da stvari budu po njezinu, Agatha uskoro počne osjećati dosadu i usamljenost. Život u Cotswoldsu nije savršen kakvim ga je ona zamišljala. Njezin ambiciozni gradski stav primljen je sa sumnjom kod lokalnih mještana koji nisu u potpunosti spremni za živahnu i resku Agathu. U pokušaju da im se dodvori, Agatha se prijavi na natjecanje u pripremanju quichea te nehotice postane osumnjičenica za ubojstvo. Kako njezin ugled sve više pada, tako Agatha nema izbora. Mora sprati ljagu sa svog imena i zaraditi poštovanje svojih sumještana.

Komentari (0)

Foto