ponedjeljak, 10.08.2020 07:45

Mame iz visokog društva (2015)

Odd Mom Out (Originalni naziv)

komedija

Samo najčvršći mogu preživjeti u varljivom i elitnom ekosustavu Upper East Enda

sez.3 ep.3Jill skuša narediti pravi vtis na svoji umetniški razstavi. Brooke in Devona obišče najboljši pisatelj New York Timesa, vendar se njihovo srečanje ne odvije po načrtih. Lex medtem doživi krizo in se za nasvet obrne na popolnega neznanca.
 
Režija: Andrew Fleming, Peter Lauer, Alex Reid
Scenarij: Jill Kargman, Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky
Uloge: Jill Kargman, Andy Buckley, K.K. Glick, Will Graham, Julie Kraut

Filmografija

“Mame iz visokog društva” nova je originalna Bravova polusatna 10-epizodna skriptirana humoristična serija. U seriji glumi poznata autorica Jill Kargman koja igra fikcijsku verziju sebe. Jill se doseljava u opasni i elitni ekosustav njujorškog Upper East Sidea u čijem području živi skupina jako bogatih supermama.

Kao prava Njujorčanka Jill Weber prihvaća svoj neobičan i pomalo nekonvencionalan život sa svojim voljenim suprugom Andyjem Weberom , troje divne djece i najboljom prijateljicom s kojom dijeli istu strast prema krafnama i otresitim komentarima Vanessom Wrigley. Međutim, otmjeni i dekadentni svijet Andyjeve klasične plemićke obitelji polako preuzima kontrolu dok se Jill hrabro pokušava oduprijeti svim primamljivim iskušenjima i povlasticama koje njihovo bogatstvo može priuštiti. Od prihvaćanja aristokratskog i možda pomalo mutnog nasljeđa njezine rodbine do razgovora o obiteljskoj grobnici na najprestižnijem groblju, Jill se stalno bori želeći ostati vjerna sebi, dok istodobno važe prednosti takvog života. Jillini skriveni neprijatelji i rodbina samo potiču pritisak na nju da se prilagodi, uključujući matrijarha obitelji Weber Candace, koja je opsjednuta statusom, šogora Lexa i njegovu suprugu Brooke, koja vlada skupinom tipičnih supermama s Upper East Sidea sa željeznom kreditnom karticom.

Komentari (0)

Foto