Vatrena stihija (2001)

FIRETRAP (Originalni naziv)

akcija triler kriminalistički

Max (D.Cain) je vrhunski lopov koji prije umirovljenja planira obaviti zadnji veliki posao

 
Režija: Harris Done
Scenarij: Richard Preston Jr., Diane Fine
Uloge: Dean Cain, Richard Tyson, Mel Harris, Lori Petty, Steven Williams, ...

Filmografija

"Vatrena stihija" redatelja Harrisa Donea punokrvna je akcijska razbibriga koja će vas prikovati za sjedala za vrijeme cijeloga trajanja.U glavnoj ulozi lukavoga provalnika koji će se prometnuti u heroja gledamo talentiranog Deana Caina.

Došao je uništiti tvrtku, a na kraju se pokazao jedinim čovjekom koji je može spasiti. Dean Cain glavna je zvijezda "Vatrene stihije", odličnoga akcijskog filma o provalniku izvrsnog osjećaja za krađu, ali i ogromnog srca.
Max Hooper (Dean Cain) iznimno je uspješan provalnik koji se odlučuje ostaviti toga opasnog posla, ali tek pošto obavi još jedan vrlo unosan - krađu novoga kompjuterskog čipa koji je proizvela vodeća svjetska tvrtka. Shvaćajući da bi taj prototip na crnom tržištu mogao ostvariti neslućene cifre, Hooper smišlja savršen plan zaobilaženja sigurnosnih uređaja.
Dio plana je da se preruši u vatrogasca, ali problemi nastaju kada nezadovoljan zaposlenik zaista podmetne požar u zgradi pa je Hooper prisiljen preuzeti i posao, a ne samo identitet vatrogasca kako bi spasio sebe, ali i druge zatočene u vatrenoj stihiji.

Komentari (0)

Foto