Put do pravde (1998)

WHEN JUSTICE FAILS (Originalni naziv)

triler drama

Detektiv Chaney istražuje brutalna ubojstva koja su zastrašila cijeli Manhattan

 
Režija: Allan A. Goldstein
Scenarij: Tony Kayden
Uloge: Jeff Fahey, Carl Marotte, Marlee Matlin, Charles Edwin Powell, ...

Filmografija

"Put do pravde" često obiluje preprekama i prinudnim skretanjima, kako nam pokazuju Jeff Fahey i Marlee Matlin u ovome uzbudljivom trileru.Žanrovski srodnik erotskih trilera od kojih je bez sumnje najslavniji 'Sirove strasti', 'Put do pravde' redatelja Allana A. Goldsteina iznimno je napet i nepredvidljiv triler, čiju radnju punu preokreta izvrsno na svojim glumačkim plećima nose Jeff Fahey, u ulozi iskusnog detektiva po prvi put suočenog s utjecajem svojih osjećaja na posao koji radi, te Marlee Matlin kao žena u koju će se istražitelj zaljubiti, ali i mogući počinitelj krvavih zločina.

Istražujući brutalna ubojstva dvaju registriranih seksualnih napasnika koja su uznemirila cijeli Manhattan, detektiv Tom Chaney (Jeff Fahey) se među ostalima za pomoć obrati i bivšoj žrtvi jednog od njih, prelijepoj Katy Wesson (Marlee Matlin).

Nakon nešto vremena, njihov se profesionalni odnos pretvara u strastvenu ljubavnu vezu, ali upravo tada Chaney naiđe na dokaze koji upućuju upravo prema Katy kao potencijalnom počinitelju zločina. Rastrgan između osjećaja prema Katy i želje za provođenjem pravde, Tom će se naći u situaciji iz koje će mu biti teško vidjeti izlaz..

 


Komentari (0)

Foto