Glasine (2000)

Gossip (Originalni naziv)

triler drama

Troje studenata novinarstva plasiraju odvratnu priču koja se na kraju okreće protiv njih

 
Režija: Davis Guggenheim
Scenarij: Gregory Poirier
Uloge: James Marsden, Lena Headey, Norman Reedus, Kate Hudson, Eric Bogosian, ...

Filmografija

Cimeri i studenti novinarstva Derrick (James Marsden), Jones (LenaHeadey) i Travis (Norman Reedus) odlučuju istražiti vezu između vijesti i glasina kao dio svoga seminarskog rada. Taj će projekt ugroziti njihovo prijateljstvo, budućnost i živote.

Nakon divlje zabave na kampusu Derrick otkriva savršenu temu za seminarski rad o glasinama kada vidi lijepu, bogatu i čednu Naomi (Kate Hudson) u zagrljaju svog dečka Beaua (Joshua Jackson). Iako su Naomini odlučni stavovi o seksu opće poznati, trojac uspijeva proširiti glasinu da su se ona i Beau seksali. Njihove glasine izmiču kontroli i uvlače čak i Naominu prijateljicu Sheilu (Marisa Coughlan) koja ih dalje širi. Kada policija uhiti Beaua zbog silovanja, Jones, Travis i Derrick shvaćaju da njihova zlobna namjera nije više bezazlena i da tajna iz prošlosti jednog od njih ozbiljno ugrožava njihovo prijateljstvo.
Glavni glumac James Marsden izvodi jednu od pjesama u filmu. Roditelji redatelja filma Davias Guggenheima, Marion i Charles Guggenheim snimili su scene u filmu koje su kasnije bile izrezane. Pokojna Brittany Murphy i glumica Reese Witherspoon bile su jedne od kandidatkinja za ulogu Naomi Preston.

Komentari (0)

Foto