Kako preživjeti rastanak (2015)

Girls Night Out (Aka. Como Sobrevivir A Una Despedida) (Originalni naziv)

komedija

Ništa ne može razoriti pravo prijateljstvo

 
Režija: Manuela Burló Moreno
Scenarij: Manuela Burló Moreno
Uloge: Emma Bunton, Úrsula Corberó, Natalia de Molina, Daniel Pérez Prada, ...

Filmografija

Komedija o grupi prijatelja: Nori, Giseli, Taniji, Marti i Mateu koji za vikend odu na Gran Canariju proslaviti ludu i nezaboravnu djevojačku večer Gisele, prve koja se udaje.

Luda priča o grupi prijatelja: Nori, Giseli, Taniji, Marti i Mateu – koji je samo jedna od djevojaka. U 27. godini njihovi životi nisu baš ono što su sanjali kao tinejdžeri. Kao i većina španjolskih mladih u dvadesetima, oni žele dobar posao u svojoj idealnoj struci, naći dečka kao u „Pedeset nijansi sive“ i živjeti u čudesnom stanu u centru grada. Jedini je problem u tome što su njihova najveća postignuća život u zajedničkom stanu, slabo plaćeni poslovi, dečki alergični na kompromis i mogućnost kupnje odjeće na rasprodaji.

Ali surova realnost ne zaustavlja Noru i prijatelje. Njihov je prvi zadatak organizirati nevjerojatnu djevojačku večer za Giselu, najodgovorniju članicu bande. Stoga idu za vikend u Gran Canariju. Planiraju najluđu zabavu u povijesti, a na kraju će dokazati da njihovo prijateljstvo može prevladati sve zapreke.


Komentari (1)

Foto