Super luda noć (2013)

Super Fun Night (Originalni naziv)

komedija

Tri vrckave prijateljice u dvadesetima svaki vikend provode isključivo u udobnosti svojega stana

 
Režija:
Scenarij: Rebel Wilson
Uloge: Rebel Wilson, Kevin Bishop, Liza Lapira, Lauren Ash, Kate Jenkinson, Paul Rust

Filmografija

Humoristična serija s popularnom australskom komičarkom Rebel Wilson (Na putu do zvijezda, Djeveruše) u glavnoj ulozi, koja prati živote triju vrckavih prijateljica u dvadesetima, koje svaki vikend provode isključivo u udobnosti svojega stana, daleko od mjesta gdje bi imale priliku upoznati nove ljude.

Kimmie (Rebel Wilson), Helen-Alice (Liza Lapira) i Marika (Lauren Ash) najbolje su prijateljice već 13 godina, a spojila ih je ljubav prema princezama ratnicama, proučavanjem kamenja i maštanju o tome kako će jednom i one imati dečke. Dok većina njihovih vršnjakinja nastavlja sa svojim životima i zaručuju se – kao, primjerice, Kimmiena sestra Jazmine (gostujuća zvijezda Ashley Tisdale) – njih tri imaju jedna drugu. Stoga svaki petak navečer imaju druženja čiji moto je „Uvijek zajedno, uvijek unutra!“ Međutim, stvari se ubrzo počnu mijenjati. Kada Kimmie dobije veliko promaknuće u jednoj njujorškoj odvjetničkoj tvrtki, čini se kako joj je napokon krenulo u životu. Ondje također upozna i naočitog britanskog odvjetnika Richarda (Kevin Bishop), sina višeg partnera u tvrtki s kojim se odlično slaže i kojemu se Kimmie očito sviđa. Međutim, njihova ljubomorna kolegica Kendall (Kate Jenkinson) nikako ne shvaća zašto su se njih dvoje sprijateljili i planira poduzeti nešto oko toga, držeći Richarda cijelo vrijeme na oku.

Kimmien svijet iznenada se otvara novim iskustvima, no Helen-Alice i Marika isprva nisu previše oduševljene time što petkom navečer više nisu kod kuće, već moraju tulumariti vani. Može li ih Kimmie uvjeriti da život nije namijenjen samo privlačnim i popularnim ljudima i da je stiglo vrijeme da njih tri napokon počnu živjeti punim plućima? Stvari im možda i neće uvijek ići po planu, no djevojke hrabro kreću u pohod na noćni život u New Yorku… svaki petak!

Popularna komičarka Rebel Wilson ujedno je i autorica serije, a jedan od izvršnih producenata je legendarni komičar Conan O'Brien. Serija je 2014. godine proglašena omiljenom novom humorističnom serijom na dodjelama nagrada People's Choice Awards.

 


Komentari (0)

Foto