Djevojke s Beverly Hillsa (1996)

Clueless (Originalni naziv)

komedija

Novi dečki, styling, te novi pohodi u shopping s Djevojkama s Beverly Hillsa

 
Režija: Linda Day, Neal Israel, Tim O'Donnell
Scenarij: Amy Heckerling, Amy Engelberg, Wendy Engelberg, ...
Uloge: Rachel Blanchard, Donald Faison, Twink Caplan, Sean Holland, David Lascher...

Filmografija

Djevojke s Beverly Hillsa je serija bazirana na popularnom istoimenom filmu. Osim imena, još im je nešto zajedničko - mnogi glumci iz filma se pojavljuju i u seriji, uključujući Dionne, gospodina Halla, gospođicu Geist, Amber i Murraya.

Cher i njeno društvo ulaze u drugu sezonu na visokoj nozi. Život na Beverly Hillsu nije baš uvijek ružičast i savršen, no ove djevojke barem odjenu nešto po posljednjoj modi i nastave živjeti u uvjerenju kako su tako barem malo pomogle svijetu.



Djevojke su na samom početku nove školske godine i prvi dan u školi donosi i prve probleme. Ovaj put glavni je krivac domaća zadaća koja od njih zahtijeva temeljno sagledavanje dosadašnjeg života, te izradu velikog životnog plana za narednih deset godina. Cher je u mukama, za sebe ne vidi pravi put dok budućnost njenih prijatelja lakše prognozira. Seana vidi kao veliku repersku zvijezdu, a Murraya kao njegovog menadžera. Dionne će zasigurno postati plastična kirurginja, a Amber će se prema njenom viđenju zasigurno bogato udati.



Glumačka postava u drugoj sezoni ostaje uglavnom ista, osim Michaela Lernera kojeg je u ulozi Cherinog oca/ tatice Mela Horowitza, zamjenio Doug Sheehan. Cher i dalje odlično glumi Rachel Blanchard.



Serija je nominirana za nagradu Young Artist kao najbolja obiteljska TV humoristična serija.

Komentari (2)

Foto