Bubnjevi pobjede 2 (2014)

Drumline: A New Beat (Originalni naziv)

komedija drama glazba

Priča o mladoj djevojci koja postaje članica elitne fakultetske ritam sekcije

 
Režija: Bille Woodruff
Scenarij: Regina Y. Hicks, Karin Gist
Uloge: Alexandra Shipp, Leonard Roberts, Jordan Calloway, Jeff Pierre, ...

Filmografija

BUBNJEVI POBJEDE 2 prati Dani Bolton, djevojku iz više klase iz Brooklyna koja protivno želji roditelja upiše Atlanta A & T kako bi se pridružila nekoć slavnoj fakultetskoj ritam-sekciji... I postala prva žena koja će je voditi.

Nova priča prati solisticu Danielle „Dani“ Raymond, djevojku iz više klase iz Brooklyna koja protivno želji roditelja upiše Atlanta A & T kako bi se pridružila – i udahnula nov život – nekoć slavnoj fakultetskoj ritam-sekciji.

Danin cilj da postane prva žena koja će voditi sekciju ometaju kolege, među kojima je i njezin bratić Tyree, njezini osjećaji prema kolegi bubnjaru i suparniku Jayvenu i suparnički fakulteti. Tasha i Josh upotpune ritam-sekciju i donesu vlastite ambicije na teren.

Sean Taylor iz originalnog filma vraća se u serijal kao novi dirigent orkestra Atlanta A & T. Sean želi ostaviti trag na svom fakultetu dok se nosi s duhovima iz prošlosti: dekanicom dr. Nijom Phillips, svojim bratom Kevinom Taylorom i miljenikom iz prvih „Bubnjeva pobjede“, Devonom Milesom.


Komentari (0)

Foto