Čarobnice (1998)

Charmed (Originalni naziv)

komedija drama romantika fantastika

Sestre Halliwell su oduvijek bile drukčije...

 
Režija: John T. Kretchmer, Joel J. Feigenbaum, ...
Scenarij: Constance M. Burge, Brad Kern, Daniel Cerone
Uloge: Rose McGowan, Alyssa Milano, Holly Marie Combs, Dorian Gregory, Brian Krause

Filmografija

Tri sestre Halliwell otkriju da su potomci vještica - svaka ima posebnu moć (zaustavljanje vremena, pomicanje predmeta, viđenje budućnosti), a također mogu spojiti svoje sposobnosti kako bi se borile protiv demona, čarobnjaka i ostalih zala.

Sestre Halliwell svojim se moćima bore protiv zla, a u novim nastavcima moraju se privikavati i na činjenicu da im se oko nogu vrti i mali Chris. Osim trajne borbe protiv zla, tri će junakinje imati i mnogo osobnih problema.
Podsjetimo, u posljednjem nastavku prošle sezone imali smo priliku vidjeti da u trenutku kada je Leo bio zarobljen u svijetu gdje vlada zlo, Piper je rodila malog Chrisa. Hoće li Piper i Leo napokon početi ozbiljno shvaćati svoju roditeljsku ulogu, pokazat će novi nastavci popularne serije. U međuvremenu, Paige nastavlja svoju potragu za savršenim muškarcem, a Phoebe očajnički traži oca svoje buduće kćerke. Vještice, čarobnjaci, novi izazovi i borbe protiv zlih moći Čarobnicama su svakodnevica. No, sestrama Halliwell takva su djela suđena i one opet s udruženim snagama i natprirodnim moćima napreduju u borbi protiv svih zlih sila.


Komentari (11)

Foto