Kuća na plaži (2004)

Summerland (Originalni naziv)

telenovela

Drama o neudanoj ženi koja odgaja djecu svoje pokojne sestre uz pomoć mladih prijatelja

 
Režija: Harry Winer, Peter O'Fallon, Robert Duncan McNeill
Scenarij: Stephen Tolkin, Katie Botel, Lori Loughlin
Uloge: Lori Loughlin, Shawn Christian, Merrin Dungey, Ryan Kwanten, ...

Filmografija

Dramska serija iz radionice nedavno preminulog Aarona Spellinga o neudanoj ženi koja odgaja djecu svoje pokojne sestre uz pomoć mladih prijatelja čiji je život nesputan i vezan samo uz plažu i ocean.

Ava Gregory živi kalifornijski san. Ona je žena u tridesetima i modna dizajnerica za jednu od najboljih svjetskih modnih kuća. Njezin sljedeći cilj je osnivanje vlastite modne marke. Svako jutro odlazi na surfanje, a vraća se na ispijanje kave u najljepšoj kući na plaži koju dijeli s troje najbliskijih prijatelja. Njezin je život zaštićen staklenim zvonom i ispunjen velikim potencijalom. I tada se dogodi nezamislivo. Njezina sestra i šogor nesretno pogibaju u Kansasu. Žalovanje prekida činjenica da je njihovo troje djece – šesnaestogodišnji Bradin, dvanaestogodišnja Nikki i osmogodišnji Derick, prepušteno samima sebi. Ava ih dovodi k sebi u kuću na plaži u Playa Lindu. Tako započinje priča o stvaranju nove obitelji u mjestu sunca, mora i pijeska.

Ava i Susannah pokreću vlastitu modnu marku čija će centrala biti smještena u njihovom domu. Cimeri Johnny, agent za nekretnine i Jay, surferska legenda, podržavaju ih u tome. Useljenjem djece svi se moraju prilagoditi novim uvjetima i odreći se svog nesputanog stila života. Bradin, koji je u rodnom gradu bio košarkaška zvijezda, u Kaliforniji će pokazati talent za "lomljenje" valova, a u njegovu otkrivanju će pomoći prekrasna instruktorica Erika. Promjene teže padaju Nikki i zato se emocionalno distancira od ostalih, dok Derrick nije još sasvim svjestan da njegovih roditelja više nema. Četvero odraslih i troje djece učit će i voljeti, spoticati se i oporavljati, te pomagati jedni drugima u danima borbe i uspjeha.


Komentari (1)

Foto