Bijesni psi (2015)

Mad Dogs (Originalni naziv)

drama kriminalistički crna komedija

Grupa prijatelja putuje u Belize u posjet prijatelju no stvari krenu u neočekivanom smjeru

 
Režija:
Scenarij: Michael C. Martin, Cris Cole
Uloge: Ben Chaplin, Michael Imperioli, Romany Malco, Steve Zahn, Philip Davis, ...

Filmografija

Crna komedija koja je u originalu bila britanska serija iz 2011. godine u američkoj je verziji podila dobno ograničenje te nije preporučena za mlađe od 18. Neki od glumaca (Ben Chaplin, Maria Bott) glumili su i u britanskoj i u američkoj verziji (različite uloge).

Prošlo je puno vremena otkad su stari prijatelji Gus, Cobi, Lex i Joel bili skupa. Najbolji prijatelji još od djetinjstva zajedno dolaze na Belize kako bi se našli s petim članom družine, Milom, i proslavili njegovo rano umirovljenje. Nije prošlo puno vremena otkad su se sreli u toj predivnoj latinoameričkoj državi do kad su shvatili koliko su zbog turbulentnih životnih puteva i karijera postali različiti ljudi i udaljili se jedni od drugih. Gus, Cobi, Lex i Joel pokušavaju jedan pred drugim sakriti koliko su se pomirili s dosadnim životima srednjeg staleža dok u isto vrijeme propituju svoje uspjehe u usporedbi s velikim bogatstvom koje je Milo stekao. Međusobna nepovjerljivost natjerala ih je da ozbiljno posumnjaju i u porijeklo Milove raskoši i taman kad se počeli otvarati jedan prema drugom stiglo je šokantno iznenađenje u obliku malenog ubojice s mačjom maskom.

Nakon Milovog ubojstva četiri prijatelja nađu se potpuno izgubljeni i uvučeni u kompliciranu mrežu međusobnih obračuna u kojoj se ne zna tko su veći negativci – CIA, krijumčari drogom, tajne globalne sile… Shvaćaju kako je jedini načn da se izvuku iz problema da ponovo počnu vjerovati i oslanjati se jedan na drugog.

Komentari (1)

Foto