Ubojstvo kao užitak (2006)

Thrill of the Kill (Originalni naziv)

triler drama

Mlada djevojka angažira pisca krimića kako bi joj pomogao u istraživanju zločina

 
Režija: Richard Roy
Scenarij: John Benjamin Martin
Uloge: Shiri Appleby, Chris Potter, Robert Crooks, Paul Hopkins, Judith Baribeau

Filmografija

Nakon prerane smrti sestre, Kelly Holden (Appleby) angažira poznatog spisatelja krimića, Graydona Jenningsa (Potter), kako bi joj pomogao u rješavanju zločina. Zaintrigiran tajanstvenim zločinom Graydon pristaje. Uskoro Kelly i Graydon otkrivaju tajni život njene sestre, koja je nedavno ostavila ljubomornog dečka kako bi mogla biti u vezi sa uspješnim kongresmenom.Zadirući sve dublje u misterij, ovo dvoje istražitelja se nađe u životnoj opasnosti dok otkrivaju da se zločini ne rješavaju tako lako kao u romanima.

Kelly Helms (Shiri Appleby) teško se nosi s poslom nakon ubojstva njezine sestre. Policija zatvara slučaj, no ona je uvjerena da istragu treba nastaviti. Nažalost, nitko joj ne vjeruje.

Graydon Jennings (Chris Potter) uspješni je autor krimića koji romane piše iz ubojičine perspektive. Njegov posljednji roman, Ubojstvo kao užitak dolazi na popis bestselera, kao i sve njegove knjige.

Kelly je šokirana kada pročita Graydonov roman, jer je ubojstvo u knjizi vrlo slično ubojstvu njezine sestre. Kelly je uvjerena da joj Graydon može pomoći pa ga pronalazi tijekom potpisivanja knjiga. Graydon uviđa mogući materijal za knjigu pa joj odlučuje pomoći. Istražuje Allisonin život pomoću policijskog dosjea i različitih dnevnika te otkriva tajnu stranu Kellyjine sestre o kojoj Kelly nije ništa znala. Allison je bila u vezi sa senatorom.

Kelly i Graydon pronalaze senatora Hartforda (Matt Cooke) koji prijeti Kelly kad mu ona pokaže svoja otkrića.


Komentari (0)

Foto