Epicentar (2000)

EPICENTER (Originalni naziv)

akcija triler sf

Agentici privođenje lopova i vrhunskog hakera oteža razarajući potres u Los Angelesu

 
Režija: Richard Pepin
Scenarij: Gregg McBride
Uloge: Traci Lords, Gary Daniels, Jeff Fahey, Daniela Nane, Constantin Cotimanis...

Filmografija

"Epicentar" redatelja i producenta Richarda Pepina specifičan je po tome što u sebi spaja elemente zastrašujućeg filma katastrofe s akcijskim i kriminalističkim dijelovima koje redatelj i scenarist (Gregg McBride) zaokružuju u skladnu cjelinu.

Dobila je jedan od najtežih zadataka svoje profesije. Želi li ga uspješno izvršiti, ne smije vjerovati nikome. Osim osobi koju mora privesti u zatvor. Hrabra agentica i traženi zatvorenik morat će se osloniti jedno na drugo kako bi uspjeli preživjeti u epicentru!

FBI agentica Amanda Foster (Traci Lords) upravo je dobila zahtijevan zadatak privođenja Nicka Constantina (Gary Daniels) u federalni zatvor u Los Angelesu. Nick je svjetski poznat tehnološki lopov i vrhunski haker koji je najskrivenije vojne tajne svoje tvrtke prodavao za visoke svote novca.

Amanda putem shvaća da se ne može potpuno pouzdati u svoje najbliže suradnike, a situaciju će dodatno otežati razarajući potres koji pogađa Los Angeles upravo u noći njihova dolaska. Iako na suprotnim stranama zakona, Amanda i Nick moraju udružiti svoje snage kako bi preživjeli na opustošenim ulicama, u bijegu od nemilosrdnih ubojica i korumpiranih policajaca.

 


Komentari (0)

Foto