Ashby (2015)

Ashby (Originalni naziv)

komedija drama romantika

Film o nesvakidašnjem prijateljstvu između tinejdžera i agenta CIA-e koji umire od tumora

 
Režija: Tony McNamara
Scenarij: Tony McNamara
Uloge: Mickey Rourke, Nat Wolff, Emma Roberts, Sarah Silverman, Kevin Dunn

Filmografija

Ed, tinejdžer u novoj školi, sprijatelji se sa susjedom Ashbyjem, umirovljenim CIA-inim ubojicom koji se želi pokajati za grijehe prije nego što umre od tumora na mozgu. S vremenom mladić nauči životne lekcije od novog mentora.

Kada Ed Wallis krene u novu školu u novom gradu, njegova je prva zadaća napisati esej o nekome iz starije generacije, stoga se obrati svom povučenom susjedu, Ashbyju, koji pristane pomoći pod uvjetom da ga Ed vozi u grad kad god mora nešto obaviti.

Ono što Ed ne zna jest da je Ashby umirovljeni CIA-in ubojica kojemu je preostalo svega nekoliko mjeseci života. Usto, Ashby je otkrio da su ga nekadašnji šefovi prije nekoliko godina prevarili kako bi ubio nevina čovjeka te prije smrti namjerava smaknuti svoje bivše nadređene.  Ed nehotice postane Ashbyjev vozač za bijeg dok on pronalazi i eliminira svoje stare kolege. Tijekom tog procesa oni grade prisan odnos.

Ashby ispunjava prazninu koju je ostavio Edov odsutni otac te ga ohrabruje da pokaže skriveni talent i pridruži se školskoj footballskoj ekipi – na veliko iznenađenje svojih razrednih kolega i djevojke u koju je tajno zaljubljen.


Komentari (2)

Foto