Strune (2015)

Strings / Bravetown (Originalni naziv)

drama

Mladi DJ iz New Yorka prisiljen je izgraditi novi život u malom gradiću u Sjevernoj Dakoti

 
Režija: Daniel Duran
Scenarij: Oscar Orlando Torres
Uloge: Josh Duhamel, Maria Bello, Laura Dern, Lucas Till, Tom Everett Scott, ...

Filmografija

Josh (17) živi brzim životom, najpopularniji je DJ u New Yorku. Ali nakon slučajnog predoziranja osuđen je da ostatak svoje maloljetne godine provede pod skrbništvom svog otuđenog oca u gradiću u Sjevernoj Dakoti…

Josh živi brzim životom. Najpopularniji je DJ u New Yorku i provodi noći nastupajući - i partijajući - u najposjećenijem klubu u gradu. Dani ga dijele od toga da potpiše ugovor s velikim diskografom i na putu je k životu slave i bogatstva sa samo 17 godina. Ali nakon slučajnog predoziranja sud ga, uz majčin blagoslov, osuđuje da proživi ostatak maloljetne godine pod skrbništvom svog otuđenog oca u malom vojnom gradu Paragonu u Sjevernoj Dakoti.
Brzo ga upišu u lokalnu srednju školu, gdje se ne kani isticati dok ne izdrži kaznu i vrati se u New York. Plan mu propadne kada ga kapetanica neuspješne školske plesne grupe Mary unovači da miksa glazbu za njihove točke.
Kada tim osvoji prvo natjecanje u sedam godina zahvaljujući svom novom DJ-u, Josh se smekša i počne misliti da gradić nije tolika kazna kao što se bojao.

Komentari (0)

Foto