Grijesi prošlosti (2004)

Reversible Errors (Originalni naziv)

triler drama

Odvijetnik mora u kratkome roku prikupiti dokaze koji bi oslobodili njegova klijenta

 
Režija: Mike Robe
Scenarij: Scott Turow, Alan Sharp
Uloge: William H. Macy, Tom Selleck, Monica Potter, Felicity Huffman, ...

Filmografija

William je odvijetnik Glenna optuženog za brutalno ubojstvo troje ljudi. Izvršenje presude je blizu te mora vrlo brzo prikupiti oslobađajuće dokaze. Iznenada se pojavljuje čovijek koji priznaje ubojstva.

Glenn Plummer je osuđen na smrt za brutalno ubojstvo troje ljudi. Problem je u je u tome što je on Afroamerikanac. Nekoliko tjedana prije izvršenja presude, pojavljuju se novi dokazi koji ukazuju na moguću nevinost.

William H. Macy glumi odvjetnika koji u kratkom roku mora pronaći informacije koje bi mogle osloboditi njegova klijenta. U međuvremenu, glavna tužiteljica (Monica Potter) razmišlja o svojoj budućnosti i svjesna je da ne smije ništa zabrljati. Njen ljubavnik i detektiv koji također radi na slučaju je uvjeren da imaju pravog krivca i spreman je uništiti sve dokaze koji bi mogli govoriti kontra te činjenice.

Iznenada se pojavljuje i priznanje čovjeka na samrti (James Rebhorn) koji tvrdi da je on zapravo počinio zločin. U filmu se pojavljuje je i Felicity Huffman u ulozi sutkinje zadužene za slučaj.


Komentari (0)

Foto