U zatočeništvu (2004)

THE KEEPER (Originalni naziv)

triler drama kriminalistički

Psihotični šerif zatoči striptizetu u svom podrumu te usmjerava istragu u krivome smjeru

 
Režija: Paul Lynch
Scenarij: Gerald Sanford
Uloge: Dennis Hopper, Asia Argento, Helen Shaver, Lochlyn Munro

Filmografija

"U zatočeništvu" je film potpuno u rukama legendarnog Dennisa Hoppera glumca koji i najlošije napisanom liku zna udahnuti život.Ako ste pomislili da je "U zatočeništvu" samo komorna drama o duelu dvaju volja, prevarili ste se: značajan dio filma posvećen je svakidašnjici Hopperovog lika te njegovom kontaktu s osnovnoškolcima, kojima drži predavanja o štetnosti droga.

Striptizeta zatočena u podrumu. Psihotični šerif u križarskom ratu protiv iskvarenog društva. "U zatočeništvu" brutalno krši sve poznate granice i vodi vas u nezaboravnu Odiseju kroz najmračnije mjesto svemira: ljudski um!Mirna večer s dečkom pretvara se u najgoru noćnu moru za mladu striptizetu Ginu (Asia Argento).

Opuštajući se nakon naporne večeri, ljubavni par doživljava napad koji Ginin dečko, nažalost, ne uspijeva preživjeti. Ubojica koji je nasilno upao u njihovu sobu uspijeva pobjeći, a policijski istražitelji kreću u potragu, smirujući Ginu i uvjeravajući ju kako će zločinac biti priveden pravdi.

Gina odlučuje ostaviti stari posao i napustiti grad, no na putu do autobusne stanice iznenada se pojavljuje jedan od istražitelja, sredovječni Krebs (Dennis Hopper) i kidnapira ju.Prestravljena Gina uskoro je zatočena u kavezu Krebsova podruma, daleko od danjeg svjetla. I dok Krebs manijakalno iznosi svoje motive, Gina shvaća kako njene patnje tek počinju..

 


Komentari (0)

Foto