Kako sam izgubio sebe (2009)

How I Got Lost (Originalni naziv)

drama

Ponekad se morate izgubiti, da biste shvatili kamo idete

 
Režija: Joe Leonard
Scenarij: Joe Leonard
Uloge: Aaron Stanford, Keith Boyd, Takisha Boyd, Sayra Player

Filmografija

Za većinu Njujorčana, 11.09. nije bio samo iznimno važan, nego "dan kad je svijet okončao" ili su bar oni tako to vidjeli. Ništa od toga nije imalo smisla... ne za Jakea, ambicioznog pisca koji je zarađivao kao sportski novinar, koji uvijek ispravno postupa... Kao ni za njegovog najboljeg prijatelja Andrewa, koji se opijao, želio raditi na Wall Streetu, a koji je živio za uzbuđenje

Kada hiroviti Andrew otme poslušnog Jakea na tajanstveno, noćno putovanje i odvuče svog nevoljnog (i bez cipela) prijatelja od njegovog pisaćeg stroja i otrovne "veze"- nađu se daleko u bespuću, prije nego što mu Andrew otkrije da su krenuli na sprovod njegovog otuđenog oca u ruralni Ohio. Kako se sahrana približava, Andrewova  panika se pogoršava i on učini što i uvijek radi - bježi.

I još jednom Jake ostaje kako bi sakupio djeliće, upoznavši konobaricu u obližnjem restoranu (Rosemarie DeWitt, "U društvu muškaraca", "Rachel se udaje"). Sudbina se urotila da okonča njihovu vezu, odvevši svakog od njih novim putem.


Komentari (0)

Foto