Slučaj vjenčanje (2014)

Wedding Planner Mystery (Originalni naziv)

komedija romantika kriminalistički

Organizatorica vjenčanja, tek što se zaljubi u lijepog neznanca, optužena za ubojstvo

 
Režija: Ron Oliver
Scenarij: Darcy Meyers, Deborah Donnelly
Uloge: Erica Durance, Andrew W. Walker, Brandon Beemer, Rick Ravanello, ...

Filmografija

Romantična kriminalistička komedija u kojoj je organizatorica vjenčanja, tek što se zaljubi u lijepog neznanca, optužena za pronevjeru, otmicu, pa i ubojstvo.

Carnegie Kincaid (E. Durance) angažirana je da organizira vjenčanje Nicky Perry (C. Simmons). Nickyn otac vrlo je bogat i prati ga sumnja da se obogatio na nezakonit način, što je razlog da se oko te obitelji, pa time i oko organizatorice vjenčanja, neprekidno nalazi novinar Aaron Gold (A. W. Walker). Douglas Perry, Nickyn otac, ima, kažu, samo dvije slabosti: jedna je njegova kći, a druga slabo srce. Ipak u svemu mu usrdno pomaže Clara Perry (G. Rose), njegova druga supruga i, kako misli Carnegie, najbolja maćeha na svijetu.

No, sve krene krivo na dan vjenčanja: jedna je djeveruša nastradala u automobilu pod sumnjivim okolnostima, Aaron se pojavljuje kad je to najmanje potrebno, Carnegie gubi kontrolu nad pomno planiranim događajem, osobito nakon što upozna tajanstvenog neznanca Holta Walkera (B. Beemer)... A kulminacija je daleko gora od svega što je očekivala: obitelj Perry optužuje ju da je ukrala dio novca planiranog za troškove vjenčanja, Douglas Perry doživi srčani udar, a Nicky je naočigled uzvanika oteta!

Komentari (0)

Foto