Bezuvjetna ljubav (2002)

UNCONDITIONAL LOVE (Originalni naziv)

komedija triler

Dvoje potpuno različitih ljudi imaju istu misiju – osvetiti čovjeka kojega su voljeli!

 
Režija: P.J. Hogan
Scenarij: Jocelyn Moorhouse, P.J. Hogan
Uloge: Kathy Bates, Rupert Everett, Meredith Eaton, Peter Sarsgaard, ...

Filmografija

Redatelj P.J. Hogan proslavio se romantičnim komedijama 'Moj dečko se ženi' i 'Muriel se udaje', a sve svoje vještine u stvaranju originalnih komedija u kojima će uživati svaki gledatelj predstavlja i u neobičnom, uzbudljivom i iznimno duhovitom filmu 'Bezuvjetna ljubav'. Spajajući u okvirni žanr komedije i elemente drame, trilera i mjuzikla, Hogan i ko-scenaristica Jocelyn Moorhouse uspjeli su snimiti film koji obiluje vizualnim bogatstvom, sočnim dijalozima i nepredvidljivim preokretima u radnji...

Kada je ostavi muž Max (Dan Aykroyd), Grace Beasley (Kathy Bates) konačno odlučuje učiniti nešto što je već godinama planirala, a to je odlazak u Chicago na koncert obožavane pjevačke zvijezde, Victora Foxa (Jonathan Pryce). No sudbina se još jednom prepriječi ispunjenju njezina sna kada Foxa ubije serijski ubojica poznat kao The Crossbow Killer. Grace putuje u London na sprovod i tamo upozna Dirka Simpsona (Rupert Everett), tajnog Foxovog dugogodišnjeg ljubavnika. Dvoje ucviljenih skuju osvetnički plan, odlučni privesti ubojicu pravdi.

Zvjezdanu glumačku ekipu predvode Kathy Bates i Rupert Everett, koji i ovdje pokazuju kako je riječ o sjajnim dramskim glumcima kojima ne manjka ni zavidnog osjećaja za komiku. U filmu možemo vidjeti još i Petera Sarsgaarda, Jonathana Prycea, Lynn Redgrave ili Dana Aykroyda.


Komentari (0)

Foto