Bunar želja (2009)

The Wishing Well (Originalni naziv)

drama

Ambiciozna novinarka otkriti će čari života u malom gradu

 
Režija: David Jackson
Scenarij: Steven H. Berman
Uloge: Jordan Ladd, Jason London, Ernest Borgnine, Sally Kellerman

Filmografija

Karijera nedovoljno cijenjene urednice "Celeb Magazina", Cynthije Tamberline, kreće još manje 'blještavim' smjerom kada joj izdavač dodijeli priču za njihov drugi časopis. Cynthijin posao je pronaći svježe gledište na poznati 'Bunar želja' u Slow Creeku, u Illinoisu. Jesu li to samo bapske priče, ili bunar zaista može usmjeriti nečiju sudbinu?

Novinarka Cynthia Tamberline nikako nije zadovoljna misijom koju joj je njen urednik dodjelio. Ona, naime, mora napustiti voljeni New York i posjetiti gradić Slow Creek kako bi napisala priču o slavnom bunaru želja. Po dolasku, zatraži pomoć od Marka, usamljenog udovca s djetetom i vlasnika lokalnih novina. Očarana je Markovom kćerkom Abby, djevojkom koja samo želi da joj otac bude sretan.

Običnim bacanjem novčića, Cynthia isto poželi za sebe i uputi se natrag u New York, ostavljajući osebujnu privlačnost Slow Creeka daleko za sobom. Sljedeće jutro, Cynthia sa zaprepaštenjem otkrije da se nekako vratila u hotel u Slow Creeku, ima vozačku dozvolu Illinoisa i posao u Markovim novinama—za koji se nikad nije prijavila.

Kada njeni suradnici i prijatelji u New Yorku kažu da nikad nisu čuli za nju, Cynthia se pita je li izgubila razum.


Komentari (0)

Foto