Put u raj (2005)

Paradise, Texas (Originalni naziv)

drama

Hollywoodski veteran dobije ponudu za najvažniju ulogu njegovog života

 
Režija: Lorraine Senna
Scenarij: Joe Conway
Uloge: Timothy Bottoms, Ben Estus, Meredith Baxter, Rder Strong

Filmografija

Mack Cameron (Timothy Bottoms) je glumac u srednjoj dobi, kojemu se čini da su najljepši dani njegova života i karijere iza njega. Nakon dugogodišnje slave filmske i televizijske zvijezde, Mack se može pohvaliti bogatstvom, dobrom reputacijom i odličnim snalaženjem u Hollywoodu. Njegova mu karijera, ipak, nije donijela samo pozitivne strane

Iako se Mack Cameron može pohvaliti uspješnom hollywoodskom karijerom slava je i njemu pokazala svoju mračnu stranu. Duga odsustva zbog posla udaljila se ga od njegove voljene žene Liz i dvojice sinova koji su teško podnosili izostanak oca iz njihova svakodnevna života.

Sada, kada se Macku čini da je izvan filmskog svijeta, radi sve što je u njegovoj moći kako bi popravio obiteljske odnose. Neočekivano ipak dobiva ponudu da zaigra u maloj produkciji koja će biti snimana u njegovu gradiću. Vjerujući da će mu to pomoći spasiti obitelj, Mack prihvaća ponudu.

Njegov svijet se mijenja u trenutku kada Mack na snimanju filma upoznaje dvanaestogodišnjeg dječaka CJ-a (Ben Estus), koji ga nadahnjuje da se bori za to što je, zapravo, u njegovom životu najvažnije.


Komentari (0)

Foto