Trgovački pomoćnik (2007)

Bagboy / National Lampoon's Bag Boy (Originalni naziv)

komedija

Otkvačena komedija mladom Philu koji pokušava pobijediti u natjecanju za najbržeg bag boya

 
Režija: Mort Nathan
Scenarij: Mort Nathan, Hans Rodionoff
Uloge: Dennis Farina, Paul Campbell, Marika Dominczyk

Filmografija

Otkvačena komedija s neozbiljnim motivom i s ozbiljnim temama o mladom Philu koji pokušava pobijediti u natjecanju za najbržeg "bag boya", u čemu je zaista odličan.

Phil (P. Campbell) radi u supermarketu. Vlasnik trgovine je Marty (D. Farina), neobičan lik koji je i sam počeo kao bag boy. Bag boy je pomoćnik u trgovini koji na blagajni kupcima stavlja namirnice u vrećice. Najcjenjeniji su oni koji to učine najbrže i bez rasipanja namirnica. To je nadmetanje tako uzelo maha da se organiziraju i natjecanja s velikim nagradama za najboljeg bag boya.

Phil sam sebe smatra luzerom. Kod kuće, ima oca koji je "prolupao", na poslu nema ni uspjeha ni love. Sve će se popraviti kad se u samoposluživanju zaposli prelijepa Bambi (M. Dominczyk), no njegova će sreća kratko trajati: uskoro dobiva otkaz zato što je - pojeo grožđicu. Ljuta, Bambi natjera Martyja da prizna zašto je otpustio Phila, a Marty, tek kad mu Bambi počne rušiti stvari s polica, prizna da ga podsjeća na njega kad je bio mlad. Od tog trenutka stvari će za Phila krenuti novim tokom...

National Lampoon bio je humoristični magazin koji je izlazio u Sjedinjenim Državama sedamdesetih i osamdesetih godina. Nadahnuti tim časopisom, filmski su autori kroz nekoliko desetljeća snimili više od šezdeset filmova i serija s prednaslovom National Lampoon, a zajedničko im je otkvačeni humor, koji je svojstvo i ove komedije.


Komentari (0)

Foto