Liga pravde protiv lige Bizarro (2015)

Lego DC : Justice League Vs. Bizarro League (Originalni naziv)

akcija animirani

Junaci Lige pravde udružuju se sa svojim Bizarro dvojnicima u borbi protiv Darkseida

 
Režija: Brandon Vietti
Scenarij: Michael Jelenic
Uloge: Diedrich Bader, Troy Baker, John DiMaggi, Tom Kenny, Phil Morris, Nolan North

Filmografija

Dijabolični Darkseid prijeti uništiti Bizzaro svijet, što Supermanovu čudnom alter egu ne ostavlja drugi izbor nego da dođe na Zemlju i potraži pomoć Lige pravde da spasi cijelu galaksiju od bijesa podmuklog zlikovca.

Gdje god kaos i uništenje vrebaju, tu ćete pronaći Supermanova poremećenog klona Bizarra koji čuje suprotno od onoga što se kaže, govori suprotno od onoga što misli i radi suprotno od onoga što je ispravno. Čovjek od čelika naposljetku odluči da je vrijeme da pronađe novi svijet za njega… Na drugom planetu, Bizarro svijetu!

Na Zemlji Superman i Liga pravde bave se svojim uobičajenim poslom sprečavanja zlikovaca. Ali kada Bizarro svijetu zaprijeti uništenjem galaktički tiranin Darkseid, Bizarro se vrati na Zemlju i klonira Ligu pravde da stvori još „junaka“ poput sebe te stvara ligu Bizarro!

Iz Batmana, Wonder Woman, Green Lanterna i Cyborga rađaju se naopaki klonovi zvani Batzarro, Bizarra, Greenzarro i Cyzarro. Na Ligi pravde je da se udruži sa svojim bizarnim dvojnicima kako bi zaustavili Darkseida i spasili galaksiju!


Komentari (0)

Foto