Vrući Rod (2007)

Hot Rod (Originalni naziv)

komedija

Kako bi prikupio novac za operaciju neiskusni kaskader odluči izvesti opasni skok

 
Režija: Akiva Schaffer
Scenarij: Akiva Schaffer
Uloge: Andy Samberg, Jorma Taccone, Bill Hader, Danny R. McBride, Ian McShane

Filmografija

Ako volite otkačeni humor Saturday NIght Livea i South parka, ovo je film za vas! Film je izvorno bio napisan za Willa Ferrella ali on je zbog drugih obaveza morao odustati od snimanja.

Rod Kimble (Andy Samberg) je naivac i zabušant koji živi u američkom gradiću s majkom Marie (Sissy Spacek), mlađim bratom Kevinom (Jorma Taccone) i očuhom Frankom (Ian McShane), za čijim poštovanjem toliko žudi. Osim toga, jako mu nedostaje preminuli otac, za kojeg misli da je surađivao s najpoznatijim kaskaderom svih vremena - Evelom Knievelom. Rod misli da ima urođeni talent i da bi mogao postati veliki kaskader. Zajedno sa svojim lijenim prijateljima i bratom, dosjeti se da bi mogao postaviti rekord u preskakanju niza autobusa na svom motoru te istovremeno sakupiti novac za operaciju srca svom očuhu. No ništa ne ukazuje na to da je Rod sposoban učini takav akrobatski skok. Situacija se dodatno pogorša kada se stara Rodova simpatija Denise (Isla Fisher) vrati kući s koledža pa se svi pitaju je li na pomolu najveća javna blamaža ikada.
"Vrući Rod” je od svog prvog prikazivanje stekao gomilu poklonika pa slobodno možemo reći da je danas prerastao u kultnu komediju, u kojoj ulogu samoprozvanog kaskadera tumači Andy Samberg, koji se proslavio kratkim filmovima na Channel 101 te Saturday Night Liveu. Prepun urnebesnih gegova, "Hot Rod” je komedija uz koju ćete se pouzdano nasmijati do suza.
U ulozi Sambergove majke pojavljuje se slavna Sissy Spacek, u ulozi oca sjajni Ian McShane ("Lovejoy”), u roli prijatelja Davea Bill Hader, te jedan od najtraženijih televizijskih komičara današnjice, fantastični Will Arnett ("Arrested Development”, "Televizijska posla", "Running Wilde”, "The Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret”) kao Jonathan.

Komentari (0)

Foto