Zamjenik Djeda Božićnjaka (2013)

Santa Switch (Originalni naziv)

komedija obiteljski

Otac bez posla u novčaniku otkrije kreditnu karticu Djeda Mraza

 
Režija: David Cass Jr.
Scenarij: Rod Spence, Gregg Rossen, Brian Sawyer
Uloge: Ethan Erickson, Anne Dudek, Annie Thurman

Filmografija

Božićna fantastična komedija u kojoj otac bez posla, s dvoje djece, kojima ne može kupiti darove, doživljava nešto neobično: najprije čuje sve božićne želje prolaznika, zatim u novčaniku otkrije kreditnu karticu Djeda Mraza.

Dan (E. Erickson) je pred rastavom braka, ne samo da je razočarao svoju ženu Lindu (A. Dudek , nego i sam sebe smatra neuspješnim. Bez posla je i bez novca, pa mora razočarati i svoju djecu, Sally (A. Thurman) i Joea (G. Cleveland), jer im ne može kupiti darove. Zadnji novac daje nekoj gladnoj beskućnici koja nema za hotdog, a zatim odlazi u bar na piće.

Dok je Dan očajavao, na Sjevernom polu teku užurbane pripreme za Božić. Gužva je veća nego obično jer se traži nasljednik Djeda Mraza. I dok Dan sjedi za šankom i na glas kaže kako je Božić za njega oduvijek bio razočaranje, debeljuškasti starac na stolici pokraj njega u čudu kaže kako to nikako nije moguće. Kad izađe iz bara, Dan će početi čuti misli ljudi pokraj kojih prolazi i njihove božićne želje. A malo poslije pristupit će mu čovjek koji će tvrditi da je pomoćnik Djeda Mraza. Dan sumnja da je možda pošašavio, ali stvar postaje opipljiva kad u novčaniku otkrije nepoznatu kreditnu karticu na kojoj piše Djed Mraz, kojom plati igračku za sina...


Komentari (0)

Foto