Trešnja (1999)

CHERRY (Originalni naziv)

komedija romantika

Razočarana muškarcima 29-godišnjakinja se zbog pritiska biološkog sata odluči imati dijete

 
Režija: Jon Glascoe, Joseph Pierson
Scenarij: Terry Reed
Uloge: Shalom Harlow, Jake Weber, Isaach de Bankole, Laurel Holloman, ...

Filmografija

Slatka romantična komedija na zanimljiv način obrađuje nepresušnu temu - ljubav i podsjeća nas kako će prava ljubav, koliko god joj se opirali, pokucati na naša vrata. Shalom Hall, koja je u filmu "In & Out" glumila djevojku Matta Dillona, na komičan je način oživjela najljepšu dvadeset devetogodišnju djevicu u New Yorku...

Cherry je odustala od ljubavi, ali ljubav nikako nije odustala od nje. Nakon što je kao devetnaestogodišnjakinja ostavljena pred oltarom, Cherry (Shalom Harlow) se odluči zauvijek odreći muškaraca. Sada, deset godina kasnije ona odluči imati dijete i putem novina potražiti potencijalnog oca.

Naime, Cherryina se sudbina s dvadeset devet godina počne vrtjeti oko njezinog biološkog sata, što samo po sebi ne bi bilo čudno da ona nije još uvijek djevica. Sada zaključi kako joj za sreću nedostaje samo dijete, za što joj ipak, na neki način, treba muškarac. Kakogod, oni koji joj se javljaju na oglas većinom je samo podsjete zašto je prvotno odustala od muškaraca. No, dvojica iz susjedstva žude za njezinom pažnjom - ginekolog Beverly (Jake Weber) i profesionalni klaun Eddie (Donovan Leitch). Dok Leila pokušava odvagnuti svoje opcije, Beverly upozna dvoje djece kojima očajnički treba majčinska ljubav.

 


Komentari (0)

Foto